A Love Brand New

Zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets hebben een nieuw, vers album op zak en dit seizoen zullen ze veel van hun nieuwe werk laten horen. Eigenwijs als ze zijn heeft Jodymoon in hun nieuwe songs weer een spannende combinatie gevonden tussen zang, gitaar, piano, strijkers, percussie en ‘Das gewisse Etwas’. Duidelijk is dat ze zichzelf niet willen herhalen en inspiratie putten uit een nieuw geluid en nieuwe ervaringen om hun verhaal te vertellen.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland (winnaar 2008). De band trad op in onder meer Canada, Spanje, Engeland, Duitsland en Italië en speelde als voorprogramma van onder andere Joan Armatrading, Damien Jurado, Wende en Tom McRae.

Hun albums kregen stuk voor stuk lovende recensies. Het album The Life you never planned on werd ook in Duitsland uitgebracht en leverde Jodymoon een uitgebreide tour op. De singles The Long Way round en Hitchhike Overdrive van het vorige album waren veelvuldig te horen op o.a. NPO Radio 1 & 2.

  • Digna Janssen: zang, piano, basgitaar
  • Johan Smeets: gitaar, dobro, percussie, zang
  • Marie-José Didderen: cello en Annelieke Marselje: viool

Een geestverruimende luistertrip die de tijd even doet stilstaan
Jazzism *****

Kwaliteit met een grote K van Kunst
Zef Magazine (live review) “

Die Kunst von Jodymoon ist es, von den Arrangements und der Instrumentierung sowohl sehr spartanisch, als auch höchst effektiv zu agieren
Rocktimes.de (Ger)

Speelperiode: okt-nov-dec-2020 & feb-mrt-april-2021
Tijdsduur: 90 minuten • Pauze ja
A Love Brand New