Stay for a while

Ondanks een schurende relatie of onbegrepen liefde geeft de emotionele balans aan dat we niet zonder kunnen. De pakkende, eigen composities van Ella & Her man hebben jazzy en klassieke invloeden. De begeleiding van de grotendeels Engelstalige teksten is op klassiek gitaar en trompet. Op 11 juni 2015 wonnen Ella & Her man de singer song writers contest van Friesland. De jury was unaniem in haar oordeel en enthousiast over de uitvoering van het repertoire.

Ella de Jong is zangeres en songwriter uit Leeuwarden. Ze beschikt over een karakteristieke en warme stem en speelt piano, trompet en melodica. Enkele composities van Ella zijn gearrangeerd voor Big Band Friesland, waarmee zij op 30 mei 2015 de solistenprijs won in de internationale jazz competitie in Hoofddorp.

Herman Woltman is gitarist en componist uit Sneek. Na zijn studie aan het conservatorium heeft hij samengewerkt met o.a. Izaline Calister, Nynke Laverman en Fay Lovsky. Herman was 10 jaar lang bandleider van de landelijk bekende band Souldada. Hij toerde in 2015 met Souldada in Zuid-Afrika.

  • Ella de Jong: zang, trompet en melodica
  • Herman Woltman: gitaar

Staat als een huis, zowel tekstueel als muzikaal. Pieter Wilkins (juryrapport Beste Singer Song Writers Friesland)

Allebei van hoog muzikaal niveau. Side Marten

Veel emotie in het spel. Swingt lekker. Marius de Boer

Speelperiode: gehele seizoen 2018-2019
Tijdsduur 80 minuten • Pauze ja