Skip to content

10

Met groot enthousiasme kondigt de gerenommeerde muziekgroep The Preacher Men hun 10-jarige jubileumtour aan. Deze tour markeert een decennium van uitzonderlijke muziek, passie en onvergetelijke optredens. De jubileumtour, getiteld ´10´ zal starten op 1 september 2025 en een uitgebreide reeks van optredens door Nederland en België omvatten.

Sinds hun oprichting in 2014 hebben The Preacher Men de harten van muziekliefhebbers veroverd met hun unieke mix van jazz, blues en gospel. De band, bestaande uit saxofonist Efraim Trujilllo, hammondspeler Rob Mostert en drummer Chris Strik, heeft zichzelf stevig op de kaart gezet met hun energieke live optredens en kenmerkende sound. Het is een trio bijzondere gasten, altijd gefocust op nieuwe muziek. The Preacher Men zullen tijdens de concerten nieuw materiaal ten gehore brengen dat speciaal voor deze tour is geschreven.

Bovendien zullen er tijdens verschillende optredens speciale gasten aanwezig zijn die bijdragen aan de ­feestelijke sfeer van de jubileumreeks. The Preacher Men was winnaar van de Edison Award 2019 en is nu in 2024 opnieuw genomineerd voor de Edison Publieksprijs

  • Efraïm Trujillo: saxofoon & compositie


  • Rob Mostert: Hammond B3 Orgel

  • Chris Strik: drums

Speelperiode: gehele seizoen 2025-2026
Tijdsduur: 90 minuten • Pauze ja

“Met zulke muziek wordt zelfs de fanatiekste atheïst nog gelovig.” Gerard Hoekmeijer

Back To Top