‘Simek Ontmoet’ nu in het Theater

Met ingang van het nieuwe seizoen 2016-2017 gaat Martin Simek de theaters in met een serie live-interviews. Het spits beet hij daarvoor af op een zestal zaterdagavonden in april-mei 2015 in Peeriscoop in Gorinchem. Gasten als Freek de Jonge, Midas Dekkers, Rogier van Boxtel en Jeroen van Merwijk gingen met Martin in gesprek over hetgeen hen in hun levens beweegt, ontroert en drijft. Bijzondere ervaringen, onthullingen en ontboezemingen verbaasden en enthousiasmeerden het publiek.

Theater de Meenthe in Steenwijk en Posttheater Arnhem konden niet wachten tot volgend seizoen. Op 31 maart interviewt Simek in De Meenthe sportjournalist Hugo Borst en op 13 april in het Posttheater in Arnhem cabaretier Hans Dorrestein.

In het seizoen 2016-2017 wordt deze serie interviews voortgezet in de Nederlandse theaters die Simek al wel als entertainer en verteller onderdak verleenden, maar nog niet eerder in de hem op het lijf geschreven rol van interviewer. Martin Simek heeft in zijn programma’s op radio en televisie kunstenaars en levensgenieters geïnterviewd. Hoogtepunten vormen zijn interviews met Harry Mulisch, Jan Wolkers, Piet Vroon en Ramses Shaffy. Vanaf oktober 2016 zijn de interviews live te bezoeken in de theaters met nieuwe gasten uit de wereld van de cultuur, de sport, de media, de politiek en het bedrijfsleven.

‘Simek Ontmoet’ nu in het Theater