Skip to content

Q-Tapas

Een minifestival in een theateravond. In plaats van één band, groep of ensemble maar liefst drie -uiteenlopende artiesten met hun muzikanten die ofwel een mediterrane avond verzorgen ofwel een -kleinkunstavond of een avond boordevol chansons.

‘De jeugd heeft de toekomst…’ geldt ook bij dit initiatief. Al langer kijken programmeurs, producenten en impresario’s naar hoe de festivalwereld erin slaagt een publiek te laten kiezen uit meerdere formats en -formules. Niet voor niets doen previews en seizoenspresentaties het goed in de theaters. Daar is -keuzevrijheid die op theateravonden wordt gemist.

Ons publiek is gewend thuis eindeloos te zappen met de afstandsbediening; onze koffiezetmachine biedt verschillende keuzes en het aantal games en Netflix-series is onuitputtelijk. Dat willen we ook in het -theater.

Music Dept, Muijsenberg theatre-, music and more en Kaptein Producties bieden verschillende -Q-Tapas-avonden aan. Verschillende series en sferen voor liefhebbers van de gevoelvolle Zuid-Europese klanken, voor aanbidders van kleinkunst of fans van het Franse chanson. Een Q-Tapas-avond biedt drie -concerten op één avond. Elk concert bestaat uit drie onderdelen van elk maximaal 40 minuten met
2 ombouwpauuzes. U boekt drie programma’s voor één prijs. Dat kan bij alle drie de impresariaten.

Samenwerkingsproject van Muijsenberg – theatre – music & more, Music Dept. en Kaptein Producties

www.klaver4producties.nl

Back To Top